MustaaganemBeginsel van de transformatorBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging

  • vrijgavetijd:2022-09-15 14:47:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:133
  • Korte omschrijving:

    Mustaaganem,Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt g

Artikel inhoud

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

MustaaganemHoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

UsulutanTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


MustaaganemBeginsel van de transformatorBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Hoe droge transformator te selecteren

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, tunnelbouw,MustaaganemScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntie, chemische bedrijven en fabrieken.

technologische innovatieFabriek voor droge transformatoren

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.


MustaaganemBeginsel van de transformatorBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Resultaten van de testFabriek voor droge transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,MustaaganemHoe de elektrische transformator te selecteren, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

MustaaganemDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

BocaueNameOverige productinformatie
  • PoitiersElektrische mobiele liftVaardigheden

    PoitiersElektrische mobiele liftVaardigheden

  • Poitiers5 meter mobiel hefplatformBasisvereisten voor huiswerk

    Poitiers5 meter mobiel hefplatformBasisvereisten voor huiswerk

  • PoitiersPlatformstijlWat zijn de nieuwe hoogtepunten van het werk?

    PoitiersPlatformstijlWat zijn de nieuwe hoogtepunten van het werk?

  • PoitiersDubbele mast aluminium legering hefframeOntwerpkenmerken

    PoitiersDubbele mast aluminium legering hefframeOntwerpkenmerken

  • LvardenLiftfabriekIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine wordt gegenereerd?

    LvardenLiftfabriekIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de machine wordt gegenereerd?

  • Nebbi.Testrapport van de elektrische transformatorGekwalificeerde testnormen

    Nebbi.Testrapport van de elektrische transformatorGekwalificeerde testnormen

  • Qinghai.Vaste heflift voor ladingGezond verstand van productselectie

    Qinghai.Vaste heflift voor ladingGezond verstand van productselectie

  • Qinghai.Klim- en hefplatformvoertuigWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

    Qinghai.Klim- en hefplatformvoertuigWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!