El Eulma.Belangrijkste onderdelen van boxtransformatorAnalyse van de rol die in de industrie wordt g

  • vrijgavetijd:2022-09-15 14:53:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:362
  • Korte omschrijving:

    El Eulma.,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, met een g

Artikel inhoud

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

El Aioun.kgmWanneer we olie ondergedompelde transformator,El Eulma.Hoeveel is een 250kVA box transformator,El Eulma.Onderhoud van distributietransformatoren, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.


El Eulma.Belangrijkste onderdelen van boxtransformatorAnalyse van de rol die in de industrie wordt gespeeld



Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Laatste citaatVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.


El Eulma.Belangrijkste onderdelen van boxtransformatorAnalyse van de rol die in de industrie wordt gespeeld



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid weerstand tegen kortsluiting, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling gemeenschappelijke storingen en inslag.

Afdeling KwaliteitDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls,El Eulma.Vaktransformator 630kVA prijs, let op de volgende zaken:

El Eulma.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

BocaueNameOverige productinformatie
  • Oklahoma CityElektrische schroefliftHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

    Oklahoma CityElektrische schroefliftHoe bedrijven de huidige status-quo kunnen veranderen

  • Oklahoma CityAangepast hydraulisch hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

    Oklahoma CityAangepast hydraulisch hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

  • Oklahoma CitySchaarliftplatformDeel de vroege geheimen van het bereiken van winstgevendheid

    Oklahoma CitySchaarliftplatformDeel de vroege geheimen van het bereiken van winstgevendheid

  • Oklahoma CityElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie

    Oklahoma CityElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie

  • Pwotsk.kgmMobiele lift op de bouwplaatsWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Pwotsk.kgmMobiele lift op de bouwplaatsWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • Namasuba.kgmToepassing van een transformator met olieonderdompelingDe basisstructuur van

    Namasuba.kgmToepassing van een transformator met olieonderdompelingDe basisstructuur van

  • Xilingol LeagueVaste hydraulische druk voor hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

    Xilingol LeagueVaste hydraulische druk voor hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

  • Xilingol LeagueMicro hefplatform voertuigAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

    Xilingol LeagueMicro hefplatform voertuigAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!