Baraki.Bij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformatorToon ruimte van kracht

  • vrijgavetijd:2022-09-15 15:13:37
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:574
  • Korte omschrijving:

    Baraki., maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Baraki.Elektrische boxtransformator, zodat het aan de behoef

Artikel inhoud
maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Baraki.Elektrische boxtransformator, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Baraki.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Yangirab.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Baraki.Bij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformatorToon ruimte van kracht



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen,Baraki.transformator met olieonderdompeling, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage,Baraki.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator, wat resulteert in isolatie schade.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

transformator met olieonderdompeling


Baraki.Bij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformatorToon ruimte van kracht



Fabriek voor elektrische transformatoren

Briljantie aanmakenOorzaken van brand in transformator

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Baraki.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

BocaueNameOverige productinformatie
  • CasertaNameElektrische hoogwerkerkostprijs

    CasertaNameElektrische hoogwerkerkostprijs

  • CasertaNameChishui hefplatformHoe om te gaan met ongevallen in het project?

    CasertaNameChishui hefplatformHoe om te gaan met ongevallen in het project?

  • CasertaNameSchaarliftplatformBekijk hoe u uw bedrijfsinkomsten kunt verhogen

    CasertaNameSchaarliftplatformBekijk hoe u uw bedrijfsinkomsten kunt verhogen

  • CasertaNameEnkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat is de haalbaarheid van?

    CasertaNameEnkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat is de haalbaarheid van?

  • Messina.Fabriek vrachtliftInvesteringen en industrie blijven de focus

    Messina.Fabriek vrachtliftInvesteringen en industrie blijven de focus

  • Piekary SlaskiMitsubishi Kleine LiftPrijzen beginnen goed te maken

    Piekary SlaskiMitsubishi Kleine LiftPrijzen beginnen goed te maken

  • Xilinhot.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformPrestaties en structuur

    Xilinhot.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformPrestaties en structuur

  • Luchthaven Los AngelesHydraulisch platform hydraulisch heffenVeel voorkomende zaken die aandacht beh

    Luchthaven Los AngelesHydraulisch platform hydraulisch heffenVeel voorkomende zaken die aandacht beh

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!