Tenkodogo.kgmHoeveel is 200 KVA olietransformatorWat zijn de projecten?

  • vrijgavetijd:2022-09-19 17:20:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:291
  • Korte omschrijving:

    Tenkodogo.kgm,Exploitatie van gesmolten transformatorDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transfo

Artikel inhoud

Exploitatie van gesmolten transformator

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Tenkodogo.kgmWat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet,Tenkodogo.kgmtransformator met hoge stroom, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Tenkodogo.kgmHoeveel is 200 KVA olietransformatorWat zijn de projecten?



De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Briljantie aanmakenSommige zijn gebonden met plastic tape en sommige direct drukken de twee randen samen,Tenkodogo.kgmModel en betekenis van olie ondergedompelde transformator, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Tenkodogo.kgmHoeveel is 200 KVA olietransformatorWat zijn de projecten?



Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %) omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Tenkodogo.kgmElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

BocaueNameOverige productinformatie
  • Atlanta.Hefschaar typeWelk merk presteert goed

    Atlanta.Hefschaar typeWelk merk presteert goed

  • Cimpia Turzii.Prijs van 2000kVA droge transformatorWelke voorzorgsmaatregelen?

    Cimpia Turzii.Prijs van 2000kVA droge transformatorWelke voorzorgsmaatregelen?

  • Nangong.Vast hefplatformDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

    Nangong.Vast hefplatformDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

  • Nangong.30 meter hefplatform autoHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

    Nangong.30 meter hefplatform autoHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

  • VicenzaNameHydraulische installatie voor hefplatformsHoe sterk is?

    VicenzaNameHydraulische installatie voor hefplatformsHoe sterk is?

  • Indianapolis.Elektrische lift op de vloerAanbeveling voor branchemerken

    Indianapolis.Elektrische lift op de vloerAanbeveling voor branchemerken

  • Indianapolis.Fabriek hydraulisch hefplatformBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

    Indianapolis.Fabriek hydraulisch hefplatformBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

  • Indianapolis.Eenvoudig liftplatformHoe de filmpitch te kiezen?

    Indianapolis.Eenvoudig liftplatformHoe de filmpitch te kiezen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!