Yokosuka.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorGoede reputatie

  • vrijgavetijd:2022-09-24 22:41:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:446
  • Korte omschrijving:

    Yokosuka.,fabrikant van droge transformatorenIn het geval van droge transformator-werking is er meer lawaai,Yokosuka.Dat is een go

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

In het geval van droge transformator-werking is er meer lawaai,Yokosuka.Dat is een goede olie ondergedompelde energie transformator, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Yokosuka.De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

BomhinZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.


Yokosuka.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorGoede reputatie



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De interne markt voor transformatoren is traag

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

ProductiekostenIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, te verminderen.

Fout oordeel van de transformator

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.


Yokosuka.Nationale norm voor het verlies van olie ondergedompelde transformatorGoede reputatie



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Uitstekende serviceOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat,Yokosuka.Model van de besturingstransformator, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Yokosuka.Wat is de belangrijke rol van de transformator

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

BocaueNameOverige productinformatie
  • Luchthaven DublinAutoliftplatformProfessioneel beheer

    Luchthaven DublinAutoliftplatformProfessioneel beheer

  • Luchthaven DublinEnkele kolom aluminiumlegeringsliftInspectie en onderhoud

    Luchthaven DublinEnkele kolom aluminiumlegeringsliftInspectie en onderhoud

  • Harlem.Schaarlift in de autoDe oplossing voor het compressieprobleem

    Harlem.Schaarlift in de autoDe oplossing voor het compressieprobleem

  • NtungamoTransformer boxBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

    NtungamoTransformer boxBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

  • XinjiangCity in ChinaVaste schaarvork type liftGoedkope fabrikanten bieden:

    XinjiangCity in ChinaVaste schaarvork type liftGoedkope fabrikanten bieden:

  • XinjiangCity in ChinaOpheffende plateau auto display 02Wat is de rol van beschrijving?

    XinjiangCity in ChinaOpheffende plateau auto display 02Wat is de rol van beschrijving?

  • Mulheim.Hydraulisch platform van het type kuilWat zijn de kenmerken van

    Mulheim.Hydraulisch platform van het type kuilWat zijn de kenmerken van

  • Myers.Elektrische vrachtliftnodig hebben

    Myers.Elektrische vrachtliftnodig hebben

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!