Kanangafrance.kgmProductie van transformatorenOntwerpkenmerken

  • vrijgavetijd:2022-09-25 16:08:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:73
  • Korte omschrijving:

    Kanangafrance.kgm,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering s

Artikel inhoud

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Kanangafrance.kgmVeel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Kalmar.Korte invoering van de nullijn van de transformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern,Kanangafrance.kgmIsolatie van transformatoren, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.


Kanangafrance.kgmProductie van transformatorenOntwerpkenmerken



Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Ontwikkeling CurriculumHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid,Kanangafrance.kgmSpecificatie van de capaciteit van de transformator, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Verminderde isolering

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Kanangafrance.kgmProductie van transformatorenOntwerpkenmerken



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

gemiddelde methodeEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Kanangafrance.kgmElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking,Kanangafrance.kgmControleposten van met olie ondergedompelde transformator, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

BocaueNameOverige productinformatie
  • San AntonioDecoratie elektrische liftSterke en zwakke punten in productgebruik

    San AntonioDecoratie elektrische liftSterke en zwakke punten in productgebruik

  • San AntonioKantelbaar hefplatformAnalyse van de redenen voor populariteit

    San AntonioKantelbaar hefplatformAnalyse van de redenen voor populariteit

  • San AntonioLiftplatform LiftplatformUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

    San AntonioLiftplatform LiftplatformUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

  • San AntonioLift met vier pijlers van aluminiumlegeringGezond verstand van gereedschapgebruik

    San AntonioLift met vier pijlers van aluminiumlegeringGezond verstand van gereedschapgebruik

  • Bumo Heiwen22 meter liftVast principe

    Bumo Heiwen22 meter liftVast principe

  • DuPont.kgmPrijs van olie ondergedompelde transformatorWat is de basiskennis van?

    DuPont.kgmPrijs van olie ondergedompelde transformatorWat is de basiskennis van?

  • Sonbothaiworld.kgmKlein vast hydraulisch hefplatformVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden u

    Sonbothaiworld.kgmKlein vast hydraulisch hefplatformVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden u

  • Sonbothaiworld.kgmDiesel hefplatform voertuigCreëer unieke merkinnovatie

    Sonbothaiworld.kgmDiesel hefplatform voertuigCreëer unieke merkinnovatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!