Bunia.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdom

  • vrijgavetijd:2022-09-25 17:25:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:64
  • Korte omschrijving:

    Bunia., zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daaro

Artikel inhoud
zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik

Als het volume van de transformator te klein is dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Bunia.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Nueva GuineaElektrische transformator

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


Bunia.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompelingWelkom om te bellen



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Respect voor klantenHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen,Bunia.Drie fasetransformatoren 480v tot 380V, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Fabrikant van transformatoren


Bunia.Regelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompelingWelkom om te bellen



Losse kernschroef

Online raadplegingPlug eerst de stroom met volle lading,Bunia.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformator, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is,Bunia.Verschil tussen elektrische transformator en droge transformator, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Bunia.Geluid bij faseuitval

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

BocaueNameOverige productinformatie
  • Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

    Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

  • Katowice.Werkplatform van de liftTrendvoorspelling

    Katowice.Werkplatform van de liftTrendvoorspelling

  • Katowice.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de prestatievoordelen?

    Katowice.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de prestatievoordelen?

  • zoutmeer8 meter mobiele liftDe samenstelling en functie van

    zoutmeer8 meter mobiele liftDe samenstelling en functie van

  • TataouineReactietransformatorSelectie van waarde- en energieconversie

    TataouineReactietransformatorSelectie van waarde- en energieconversie

  • Pau.Kleine schaarliftInrijden en onderhoud

    Pau.Kleine schaarliftInrijden en onderhoud

  • Pau.Gebogen arm hefplatform vrachtwagenGebruik temperatuur

    Pau.Gebogen arm hefplatform vrachtwagenGebruik temperatuur

  • EpeHydraulisch hefplatform hydraulischOnderhoud uitvoeren tijdens het seizoen?

    EpeHydraulisch hefplatform hydraulischOnderhoud uitvoeren tijdens het seizoen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!