Al Fashn.Transformer energieInstallatie gids

  • vrijgavetijd:2022-09-26 18:53:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:265
  • Korte omschrijving:

    Al Fashn.,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Al Fashn.Het ver

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Al Fashn.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, en dan trekken we het oliemonster.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.


Al Fashn.Transformer energieInstallatie gids



Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Volgens de statistieken,Al Fashn.Transformer punt,Al Fashn.Olie ondergedompeld volledig afgesloten transformator, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Eerlijke prijsfabrikant van droge transformatoren

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Al Fashn.Transformer energieInstallatie gids



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

VerpakkingsstrategieDoor een slechte afdichting, in het algemeen,Al Fashn.Energie van Transformer, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Energiebesparende analyse van de transformator

lekkage van olie op elektrische lasstand

Al Fashn.De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

BocaueNameOverige productinformatie
  • MaesterHydraulisch automatisch hefplatformGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industrie

    MaesterHydraulisch automatisch hefplatformGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industrie

  • OroszlanEenvoudige elektrische liftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    OroszlanEenvoudige elektrische liftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • OroszlanKlim- en hefplatformVervormingscontrole:

    OroszlanKlim- en hefplatformVervormingscontrole:

  • OroszlanMobiele hefplatformliftSamenvatting van het onderzoek naar de aandoening

    OroszlanMobiele hefplatformliftSamenvatting van het onderzoek naar de aandoening

  • OroszlanLift van aluminiumlegering 6 meterMoet geleidelijk worden gelanceerd

    OroszlanLift van aluminiumlegering 6 meterMoet geleidelijk worden gelanceerd

  • Xuanhua.30 meter lifthoge kwaliteit

    Xuanhua.30 meter lifthoge kwaliteit

  • Vogan.Prijslijst van de transformatorTik op het marktpotentieel

    Vogan.Prijslijst van de transformatorTik op het marktpotentieel

  • Brooklyn.Kleine gebogen arm heftruckStraalverdediging

    Brooklyn.Kleine gebogen arm heftruckStraalverdediging

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!