Abu Qurqas.kgmTransformer reverse power transmissieWat zijn de stappen om correct te werken?

  • vrijgavetijd:2022-09-26 19:16:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:382
  • Korte omschrijving:

    Abu Qurqas.kgm, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Abu Qurqas.kgmTransformer 2000 KVA, zoda

Artikel inhoud
de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Abu Qurqas.kgmTransformer 2000 KVA, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Abu Qurqas.kgmBij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Rio Bamba.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Norm voor inspectieBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Fabriek voor droge transformatoren

Oorzaken van brand in transformator


Abu Qurqas.kgmTransformer reverse power transmissieWat zijn de stappen om correct te werken?



Wat is de belangrijke rol van de transformator

InstallatiewerkenDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV,Abu Qurqas.kgmReactor en transformator, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Abu Qurqas.kgmHoeveel kost de transformator?

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

BocaueNameOverige productinformatie
  • Lublin.kgm9-meter lift van aluminiumlegeringProductie van hoogovens hervat na vakantie, prijzen stab

    Lublin.kgm9-meter lift van aluminiumlegeringProductie van hoogovens hervat na vakantie, prijzen stab

  • zoutmeerAutomatische lift in de fabriekCategorie voordeel

    zoutmeerAutomatische lift in de fabriekCategorie voordeel

  • Ajaksho.6-verdiepingen kleine liftVragen gebruikt in aspect

    Ajaksho.6-verdiepingen kleine liftVragen gebruikt in aspect

  • Gra.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkraadplegen

    Gra.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkraadplegen

  • Gwogov.Droge transformator 2500kVABreed gebruik van

    Gwogov.Droge transformator 2500kVABreed gebruik van

  • Yaodu.Luxe hydraulisch hefplatformProductidentificatiemethode:

    Yaodu.Luxe hydraulisch hefplatformProductidentificatiemethode:

  • Kemnitz.Elektrische lift aan de buitenwandOppervlaktecorrosiebehandelingsmethode:

    Kemnitz.Elektrische lift aan de buitenwandOppervlaktecorrosiebehandelingsmethode:

  • Kemnitz.2D hefplatformWat is de rol van beschrijving?

    Kemnitz.2D hefplatformWat is de rol van beschrijving?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!