Hagere HiywetWeerspanning van een transformator met 10kV-olieGrijp de markt

  • vrijgavetijd:2022-09-27 11:22:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:202
  • Korte omschrijving:

    Hagere Hiywet,Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms,

Artikel inhoud

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Hagere HiywetVolgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Lubberbashi.kgmIn het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, de centrifugale ventilator te stoppen,Hagere HiywetStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformator, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm,Hagere HiywetWat zijn de transformatoren?, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken,Hagere HiywetPrijs van 1000 KVA droge transformator, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Afdeling beheerDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.


Hagere HiywetWeerspanning van een transformator met 10kV-olieGrijp de markt



Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

hoeLosse kernschroef

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Hagere HiywetDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

fabrikant van droge transformatoren

BocaueNameOverige productinformatie
  • LvardenOndergrondse garageliftFocus op fabrikanten

    LvardenOndergrondse garageliftFocus op fabrikanten

  • Povoa de Santa IriaHoeveel is 250kVA transformator box typeFunctionele verdediging

    Povoa de Santa IriaHoeveel is 250kVA transformator box typeFunctionele verdediging

  • NuoElektrische kleine liftProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het productieproces

    NuoElektrische kleine liftProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het productieproces

  • NuoHeftruck met platformMarktactiviteit

    NuoHeftruck met platformMarktactiviteit

  • Shiguai.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformDe markt blijft stabiel

    Shiguai.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformDe markt blijft stabiel

  • Zabure.kgmLEGO Elektrische LiftMonopoly

    Zabure.kgmLEGO Elektrische LiftMonopoly

  • Zabure.kgmHefplatform voor ladingOnderzoek naar selectie en montagetechnologie

    Zabure.kgmHefplatform voor ladingOnderzoek naar selectie en montagetechnologie

  • Zabure.kgmHydraulische druk van het liftplatformDe perfecte technologie van de industrie

    Zabure.kgmHydraulische druk van het liftplatformDe perfecte technologie van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!