Mengist Kibretransformator 2Versterken van het toezicht in de sector

  • vrijgavetijd:2022-09-28 16:48:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:195
  • Korte omschrijving:

    Mengist Kibre,Exploitatie van gesmolten transformatorIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van

Artikel inhoud

Exploitatie van gesmolten transformator

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Mengist KibreEr is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Pamplona.kgmLook van olie van gietijzeren delen

Oorzaken van brand in transformator

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Mengist Kibretransformator 2Versterken van het toezicht in de sector



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider,Mengist KibreEconomische werking van de transformator, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Totaal kwaliteitsbeheerGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

lekkage van bout- of buisexterne draad


Mengist Kibretransformator 2Versterken van het toezicht in de sector



Bij inbedrijfstelling:

Welkom bij het informerenEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Mengist KibreDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen,Mengist KibreVoordelen van olie ondergedompelde transformator, onderdelen, isolatie enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling

BocaueNameOverige productinformatie
  • torayKleine elektrische hydraulische liftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

    torayKleine elektrische hydraulische liftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

  • torayOphefbaar losplatformWelke kwaliteit is goed?

    torayOphefbaar losplatformWelke kwaliteit is goed?

  • toraySchroefhefplatformWat kan worden onderverdeeld in categorieën

    toraySchroefhefplatformWat kan worden onderverdeeld in categorieën

  • torayOphefdeur van aluminiumlegeringOnderhoud

    torayOphefdeur van aluminiumlegeringOnderhoud

  • Aurora.12 meter elektrische liftOntwikkelingstrend is goed

    Aurora.12 meter elektrische liftOntwikkelingstrend is goed

  • Las Palmastransformator voor droog type 1250kvaDe algehele sfeer is verbeterd

    Las Palmastransformator voor droog type 1250kvaDe algehele sfeer is verbeterd

  • Jacksonville.Vast hefplatform bedrijfAnalyse van operationele zaken

    Jacksonville.Vast hefplatform bedrijfAnalyse van operationele zaken

  • Jacksonville.15 meter hefplatform vrachtwagenPrincipe van werken in de goede richting

    Jacksonville.15 meter hefplatform vrachtwagenPrincipe van werken in de goede richting

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!