Bako.transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-09-29 09:19:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:466
  • Korte omschrijving:

    Bako.,Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenHet geluid van droge transforma

Artikel inhoud

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Bako.De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Wiringwijze van droge transformator:

Muramvya.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Bako.transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud



Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


Bako.transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

ControlepostenVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Hoge waardeEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen,Bako.Wat is droge transformator, enz. door een flexibele aansluiting,Bako.Componenten van transformatoren met olieonderdompeling, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Bako.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is

BocaueNameOverige productinformatie
  • Maktar.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende keuzes

    Maktar.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende keuzes

  • Carlow.Schaarlift kleinDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

    Carlow.Schaarlift kleinDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

  • Carlow.Hefplatform vrachtwagen 50 meterRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

    Carlow.Hefplatform vrachtwagen 50 meterRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

  • Bumo Heiwen1 meter hydraulisch hefplatformCategorie prijs correlatie regressie

    Bumo Heiwen1 meter hydraulisch hefplatformCategorie prijs correlatie regressie

  • El PalmarElektrische lift in de kelderWat zijn de factoren van werk?

    El PalmarElektrische lift in de kelderWat zijn de factoren van werk?

  • El PalmarVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformKenmerken van het productieproces:

    El PalmarVolledig zelfrijdend mobiel hefplatformKenmerken van het productieproces:

  • El PalmarHydraulische elektrische hefplatformliftWat zijn de ontwerpprincipes van

    El PalmarHydraulische elektrische hefplatformliftWat zijn de ontwerpprincipes van

  • El Palmar12 meter hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de manieren om te gebruiken?

    El Palmar12 meter hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de manieren om te gebruiken?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!