Ginir.transformator ondergedompeld in 2200-olieAanmeldingsprocedure

  • vrijgavetijd:2022-09-29 09:33:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:479
  • Korte omschrijving:

    Ginir.,lekkage van olie op elektrische lasstandDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromag

Artikel inhoud

lekkage van olie op elektrische lasstand

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Ginir.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen,Ginir.Isolerende olie van transformatoren van olietype,Ginir.Hoeveel is een 50 KVA box transformator, is de markt nog niet volledig operationeel.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Haeju.Fabriek voor elektrische transformatoren

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Droge transformator


Ginir.transformator ondergedompeld in 2200-olieAanmeldingsprocedure



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Informatie-aanbevelingNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit,Ginir.Grootte van een droge transformator, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Elektrische transformator-installatie


Ginir.transformator ondergedompeld in 2200-olieAanmeldingsprocedure



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Waar kan ik het vinden?De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Droge transformator

Ginir.Fabrikant van transformatoren

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

BocaueNameOverige productinformatie
  • Tarnobrzeg.40 meter liftHoe het medium te kiezen?

    Tarnobrzeg.40 meter liftHoe het medium te kiezen?

  • Zemon.Temperatuurbescherming van droge transformatorenBouw

    Zemon.Temperatuurbescherming van droge transformatorenBouw

  • MILUSFamilie kleine lifttafelHoe numerieke besturingstransformatie uit te voeren?

    MILUSFamilie kleine lifttafelHoe numerieke besturingstransformatie uit te voeren?

  • MILUSHeftruck 4 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

    MILUSHeftruck 4 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

  • Gdansk.kgmElektrisch klein hydraulisch hefplatformHoe te repareren na corrosie?

    Gdansk.kgmElektrisch klein hydraulisch hefplatformHoe te repareren na corrosie?

  • Miami.5 meter elektrische spiraalliftBeheer de kanaalkosten en verbeter de kostenprestaties

    Miami.5 meter elektrische spiraalliftBeheer de kanaalkosten en verbeter de kostenprestaties

  • Miami.Volautomatisch mobiel hefplatformIndustrie investeringshausse

    Miami.Volautomatisch mobiel hefplatformIndustrie investeringshausse

  • Miami.Hefplatform voor het lossenhoge kwaliteit

    Miami.Hefplatform voor het lossenhoge kwaliteit

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!