Shambuworld.kgmtransformator van de centraleHet praktische effect is geweldig

  • vrijgavetijd:2022-09-29 09:48:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:309
  • Korte omschrijving:

    Shambuworld.kgm,Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel versprei

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid,Shambuworld.kgmPrijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformator, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Look van olie van de radiator

Shambuworld.kgmElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Abbotabad.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,Shambuworld.kgmS13-630 transformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.


Shambuworld.kgmtransformator van de centraleHet praktische effect is geweldig



Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, preparatie van dikke stalen plaat deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

TestmethodeSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

lekkage van zegelolie

Shambuworld.kgmMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

lekkage van bout- of buisexterne draad

BocaueNameOverige productinformatie
  • Wijchen.De machine van het hefplatform van de aluminiumlegeringVolatiliteit van de vervoerder

    Wijchen.De machine van het hefplatform van de aluminiumlegeringVolatiliteit van de vervoerder

  • Ridderkerk.Lift voor kogelschroefGemeenschappelijke prestatieanalyse

    Ridderkerk.Lift voor kogelschroefGemeenschappelijke prestatieanalyse

  • Arua.kgmTechnologie van transformatorenDe impact van versneld transport

    Arua.kgmTechnologie van transformatorenDe impact van versneld transport

  • vredeVast liftplatformWat zijn de volledige aspecten van?

    vredeVast liftplatformWat zijn de volledige aspecten van?

  • vredeHydraulische platformauto OphefplatformautoOplossingen voor productproblemen

    vredeHydraulische platformauto OphefplatformautoOplossingen voor productproblemen

  • PingluHydraulisch hefplatformMontageschema:

    PingluHydraulisch hefplatformMontageschema:

  • Albuquerque.kgmElektrische lift voor balkonUitleg van de aankoopmethode

    Albuquerque.kgmElektrische lift voor balkonUitleg van de aankoopmethode

  • Albuquerque.kgm20 ton hefplatformGebruik en onderhoud

    Albuquerque.kgm20 ton hefplatformGebruik en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!