Bakau.transformator voor stroombesparingVerzenden op elk moment

  • vrijgavetijd:2022-09-29 14:45:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:104
  • Korte omschrijving:

    Bakau.,De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opkn

Artikel inhoud

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Look van olie van gietijzeren delen

Bakau.Fabrikant van omzetters

Het zal ook veel fouten produceren effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Havlickuv Brod.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Bakau.transformator voor stroombesparingVerzenden op elk moment



Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor,Bakau.Hoeveel is droge testtransformator,Bakau.Energieverbruik van transformatoren, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

technische dienstZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Wat is de bedrading van droge transformator?

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Bakau.transformator voor stroombesparingVerzenden op elk moment



De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Totaal kwaliteitsbeheerBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren,Bakau.Fabrikant van een transformator met olieonderdompeling, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Bakau.Wat is de belangrijke rol van de transformator

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

BocaueNameOverige productinformatie
  • Bekes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductontwikkelingstrends en opkomende categorieën

    Bekes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductontwikkelingstrends en opkomende categorieën

  • Xilinhot.12 meter liftAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

    Xilinhot.12 meter liftAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

  • NyalikunguNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorTips voor bedrijfsactiviteiten

    NyalikunguNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Hagen.Klein hefplatform voor huishoudensVergelijking van branchecategorieën

    Hagen.Klein hefplatform voor huishoudensVergelijking van branchecategorieën

  • Hagen.25 meter hefplatform vrachtwagenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Hagen.25 meter hefplatform vrachtwagenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • TevesoVoetbediend hydraulisch hefplatformwat is de situatie?

    TevesoVoetbediend hydraulisch hefplatformwat is de situatie?

  • Varna.2 ton elektrische liftOnderscheidend effect na toepassing

    Varna.2 ton elektrische liftOnderscheidend effect na toepassing

  • Varna.Hefplatform voor het lossen van pakhuizenAssay methode:

    Varna.Hefplatform voor het lossen van pakhuizenAssay methode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!