Farafenni.transformator voor stroomvoorzieninglevering

  • vrijgavetijd:2022-09-29 14:53:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:360
  • Korte omschrijving:

    Farafenni.,Geluid bij faseuitvalDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste fer

Artikel inhoud

Geluid bij faseuitval

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Farafenni.Automatische vermogensoverdracht van de transformator, die bestand is tegen corrosie en roest,Farafenni.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformator, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Farafenni.De interne markt voor transformatoren is traag

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Biratnagar.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


Farafenni.transformator voor stroomvoorzieninglevering



lekkage van bout- of buisexterne draad

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

KwaliteitsdocumentenDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Farafenni.transformator voor stroomvoorzieninglevering



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Waar kan ik het vinden?Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Fabriek voor droge transformatoren

Farafenni.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

BocaueNameOverige productinformatie
  • Nieuw KuznetskRecycling van oude boxtransformatorWat zijn de normen voor draaddiameter?

    Nieuw KuznetskRecycling van oude boxtransformatorWat zijn de normen voor draaddiameter?

  • GrenobleNameVast hefplatform leverenWat zijn de basiscomponenten?

    GrenobleNameVast hefplatform leverenWat zijn de basiscomponenten?

  • GrenobleName6-meter hefplatform autoOp wat voor soort standaard is de productie gebaseerd?

    GrenobleName6-meter hefplatform autoOp wat voor soort standaard is de productie gebaseerd?

  • Colmar.Hydraulisch hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

    Colmar.Hydraulisch hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

  • Kwangyang.kgmKlein elektrisch liftplatformVeelvoorkomende problemen in het verwerkingsproces

    Kwangyang.kgmKlein elektrisch liftplatformVeelvoorkomende problemen in het verwerkingsproces

  • Kwangyang.kgmHefplatform voor magazijnenimpact op het leven

    Kwangyang.kgmHefplatform voor magazijnenimpact op het leven

  • Kwangyang.kgmLift hefplatform elektrischHeb je de voordelen gezien van?

    Kwangyang.kgmLift hefplatform elektrischHeb je de voordelen gezien van?

  • Kwangyang.kgmLift met vier pijlers van aluminiumlegeringGebruik samenvatting en foutanalyse en verwe

    Kwangyang.kgmLift met vier pijlers van aluminiumlegeringGebruik samenvatting en foutanalyse en verwe

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!